Sredi HORMONE i Glavu bez tableta

Sredi Hormone i Glavu

BEZ Tableta!

Dosadno je, neverovatno je dosadno, da budeš anksiozna po ceo dan jer ti konstantno iskaču akne, nemaš ciklus ili zaršavaš još jednu seriju prejedanja.

Pašće ti svašta na pamet – tabletica, detox program, nećeš jesti, probaćeš jednu, drugu, petu ishranu kako bi shvatila da ništa od toga nema smisla.

Zato što ne razumeš šta je baš tvom telu potrebno.

Ko kaže da će ti baš ta ishrana pomoći?

– Marija, zato što je njoj pomoglo.

Ko kaže da će ti ovaj suplement vratiti ciklus?

– Petra, njoj je pmoglo.

Sve se vrti oko drugih ljudi, ali ako samo to kreneš da slušaš i probaš, očekuj da ti nista ne radi, zato što ti prvo ne poznaješ sebe.

Nikako, samo ćeš je nervirati.

Obzirom da si došla ovde, znam da želiš bolje za sebe, jer zašto bi na dalje trpela, kada možeš da živiš život punim plućima?

Niko nije rekao da si ti bolesna jer imaš taj i taj problem.

Tvoje misli prave problem, što možeš videti tako što se sada ne plašiš stvari kojih si se pre plašila. Prerasla si ih, sada ti je to smešno.

Ali se sada uplašiš jer ti hormoni nisu dobri. Što znači da nešto u tebi treba da ojača kako bi oni počeli da rade kako treba.

– ili se uplašiš zbog problema u ishrani.

– ili možda imaš oba – i problem u ishrani i disbalans hormona.

Ozbiljna zbrka u glavi postoji.

Samo se zapitaj kako to da ti problemi pre nisu postojali. Ti si se promenila, tvoj mentalni sklop i kao posledica toga – odrazilo se nešto na fizičkom telu.

Dok sam prolazila i problem sa hormonima i emocionalnim prejedanjem, shvatila sam da samo hranom ništa ne mogu da postignem. I samo sam se vrtela u krug. 2 godine prejedanja, 7 godina bez ciklusa normalnog.

Kroz rad sa ljudima, shvatila sam isto – čovek nije samo hrana. Čovek ima emocije, nešto mu smeta, nekoga bi zapalio, nešto bi voleo da dobije.

Nisi ti nenormalna jer ti suplement ne pomaže. Tvoje biće zna da si više od toga i ajmo jedna zahvalnost tom velikom stvoru!

Jednog dana sam napravila program koji se sastoji iz:

Plana ishrane – koji se pravi individualno na osnovu analize hormona i ankete koju mi popunjavaš. Rezultate pratimo svake nedelje i korigujemo na osnovu tvog celokupnog osećaja. Znaćeš tačne obroke i gramaže i ne moraš više da lupaš glavu – koliko čega, kako šta. Tabela će ti sve lepo prikazati.

I da, može čokolada. To što imaš inslunsku, policistične i ostalo, ne znači da si zarobljenik svog života i da tebi treba da se donese ta voćka iz Južne Amerike. Tebi samo treba pristup koji tebi odgovara. To ćemo pronaći zajedno, kako bi jednom zauvek naučila šta prija tvom telu.

I 12 razgovora u trajanju od 45 minuta, svake nedelje, u periodu od 3 meseca. Radićemo na jačanju tvoje ličnosti, kako bi ti hormoni bili dobri, a da ti nikad ne misliš o tome kada ću i kako dobiti, da li mi laktoza stvara akne itd.

Zapamti ovu rečenicu – zadovoljna žena nema problem u ishrani i ima izbalansirane hormone. Pronađi mi jednu ženu koja ima probleme i zadovoljna je. To ne postoji.

Pored gore navedenog, kroz invidividualni rad sa mnom, dobijaš i:

za kakve žene je rad sa mnom?

Voliš da radiš na sebi i poboljšanju svoje ličnosti.

Nije ti teško da se trudiš i radiš domaće zadatke koje ti dajem.

Odgovorna si, poštuješ tuđe vreme i trud.

Smorile su te tablete i ishrane koje nemaju poentu.

Želiš da se ne plašiš hrane i prestaneš da robuješ istoj.

za kakve žene nije rad sa mnom?

Ne želiš da se trudiš, nego želiš da ti ja sve rešim.

Ne voliš da radiš na sebi.

Nisi spremna da čuješ gde grešiš.

Ne želiš da se menjaš i izlaziš iz svoje zone komfora.

Naporno ti je da izdvojiš vreme za razgovor i moram da te molim da mi odgovoriš na poruke.

Teodorin Utisak

Hej, danas mi je bio poslednji dan, umesto poslednjeg jela sam pečenje. Uglavnom sutra ću se izmeriti pa ti šaljem. S obzirom da treba da idem na more, probaću sama malo da se hranim, pa ako ne uspem javljam ti se ponovo. Uglavnom hoću da ti se zahvalim mnogo. Uz tvoju pomoć ne bojim se više hrane, mnogo više cenim svoje telo i dajem mu ono što mu je zaista potrebno. Mnogo sam zadovoljnija, srećnija, jednostavno sve je bolje. Bez tebe nema šanse da bih uspela to. Još jednom hvala ti!

Anin Utisak

Mnogo si mi pomogla.. koliko smo napredovale od onog 1.novembra, neverovatno. Promenila sam stav prema hrani, ne plašim je se više. Danas sam ubacila šargarepu, cimet, 50ml sojinog mleka i pola jabuke u mixer i popila kao sok. Znam da ću da pešalim, guglala sam šta sadrži koji sastojak i mirna sam. I nisam dramila oko jafe, samo sam povela računa o kretanju i hrani. Hvala ti do neba, uspela si da dopreš do mojih strahova i da me oslobodiš njih..strpljenjem, radom, učenjem.. i uspela sam.

Martin Utisak

Zapravo sam jako zadovoljna mogu ti reći. Da ovakva i ostanem ne bi se žalila haha. Naravno da ću raditi na sebi i učiti dalje, ali sve u svemu, zadovoljna. Valjda jer se osjećam puna energije i zabavo mi slagati si obroke koji su fini i koji mi očito pune baterije, a stime je i došlo i zadovoljstvo i neki mir.

Emin Utisak

Nikad ti se ja ne mogu dovoljno zahvaliti, vjeruj mi.

Ajlin Utisak

Pogotovo što kaže koliko se na meni vidi da vjerujem u ovo sve što ti i ja radimo i koliko sam pozitivno to sve prihvatila. Inače mi je govorila svaka 2 mjeseca da dolazim, ali sad je rekla dođi za tri mjeseca, poklanjam ti mjesec zbog tako dobrih rezultata!

Ksenijin Utisak

Nemam celulita više, znači gledam slike od prvog meseca kad smo krenule – užas, bukvalno nemam reči šta da kažem koliko sam srećna, napokon još bolje telo nego prošle godine.

Cena individualnog rada iznosi 1200e za period od 3 meseca.

Ispod mi možeš ostaviti podatke kako bih te upisala na listu čekanja. 

Ostavi mi podatke i javljam se ^^

5 + 7 =